Archiv novinek

Ještě lepší wellness s ucelenou nabídkou masáží

  • 18. 4. 2021

Milí hosté a přátelé Svaté Panny!

 

Knihovna Antoni Gaudi

  • 22. 5. 2020

Vlnky, nepravidelnosti, přírodní tvary… knihovna před korunou stromu.

Jaro na chalupě

  • 5. 4. 2020

Svatá Panna Kozákovská se zrodila uměleckou rukou mistra sochaře Miroslava Lauschmanna, který pro své dílo použil i místní minerály. Kapli navrhl Ing. arch. Josef Klimeš, mřížku ve stylu barokního ilusionismu vykoval umělecký kovář David Skrbek a syn.
Děkujeme manželům J+L Valentovým, kteří na kapličku přispěli částkou 10.000 Kč. Jejich dar jsme obratem poukázali na konto malířů malujících ústy a nohami, jichž je Svatá Panna sponzorem.

Česko-německá hranice uzavřena

  • 13. 3. 2020

Unsere lieben Gäste. Seit heute ist die tschechisch-deutsche Grenze wegen der Korona-Pandemie für 30 Tage geschlossen.
Wir hoffen an eine schnelle Beruhigung der Situation, aber im Moment wir verstehen und respektieren die unpopuläre Schritte der Regierung.
Falls Sie Ihre Reservierung stornieren möchten, verstehen wir Sie. Natürlich helfen wir Ihnen Ihr Geld nicht zu verlieren.

Hygienická opatření

  • 11. 3. 2020

Přestože náš region zatím nebyl postižen, připravili jsme v souvislosti s nastalou situací následující opatření: každý zákazník obdrží po dobu trvání nouzového stavu láhev 52% dezinfekčního roztoku zdarma. Roztok byl vytvořen z hrušek na zahradě u chalupy.

Naše hodnocení na Booking.com

  • 6. 3. 2020

Jsme jediná wellness chalupa v České republice, která získala absolutně nejlepší hodnocení. Lepší už to nejde, ale uděláme vše pro to, abychom si nejvyšší známku udrželi. Děkujeme našim spokojeným zákazníkům!

Návštěva vinného sklípku U Stebenky

  • 19. 2. 2020

V Českém ráji gastronomickém vzniká poslední dobou řada pozoruhodností a vinný sklípek U Stebenky je rozhodně jednou z nich. Včera jsme ve skupině deseti milovníků vína absolvovali degustační večer, který se proměnil v dokonalý zážitek.